PR cikk

2011.08.09. 09:27

GYÁR Fesztivál – Miskolc és a környék legnagyobb zenei rendezvénye

2011-ben a Miskolci Egyetem ad otthon az immáron 5 éves GYÁR Fesztiválnak – augusztus 18-19-20-án.

2011-ben a Miskolci Egyetem ad otthon az immáron 5 éves GYÁR Fesztiválnak – augusztus 18-19-20-án.

Az idei GYÁR minden értelemben a legnagyobb lesz, ugyanis több, mint 80 zenekar, vagy előadó koncertjén szórakozhat a nagyérdemű közönség az Irie Maffiától és a Kiscsillagtól a 30Y-on és a Kowalsky meg a Vegán át egészen a svéd Soilworkig.

A hihetetlen széles zenei palettát erősíti a tavaly a Szigeten zajos sikert arató angol Skindred és a We are The Ocean, vagy a holland sztár dj: Eelke Kleijn. Persze nem feledkezhetünk meg a magyarokról sem: itt lesz a Road, a Deprsszió, Subscribe, a Vad Fruttik, a Belmondó, a ZUP, Sub Bass Monster, a FreshFabrik vagy a Punnany Massif.

Idén először a miskolci és környékbeli zenekarok is külön színpadot kaptak STEELVENT – Acélváros sátor néven, ahol a helyi kedvencek játszanak: a Kisavastól, a DeViszonton át a progersszív rock legenda Eclipse-ig.

A 2011-es GYÁR Fesztivál méreteiben is rekorder a korábbiakhoz képest, hiszen ezúttal közel 13.000 négyzetméteren várja a vendégeket az új, szigorú – biztonságot garantáló – szabályok betartása mellett. Nem is csoda a hatalmas méret: hét színpadon megy majd a zene és a tánc.

A szervezők azt ígérik, hogy betartanak minden olyan hang és zaj szabályt, amit a hatóságok és az önkormányzat előír, de ezzel együtt kérik a lakók megértését is – cserébe a nagyszínpad nem szól éjfél után egyetlen napon sem.


Miskolc - Mivel az augusztus 18-20-ig esedékes Gyár fesztivál szerevezői a mai napig kapnak szóban, írásban, mailben, és facebookon kérdéseket - többek között arról, hogy miért az Egyetemvárosban lesz idén a GYÁR Fesztivál - összeállítottak egy kiskátét, amiből választ kaphatnak az érdeklődők a miértekre és a hogyanokra. Íme!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában