PR cikk

2011.08.16. 15:16

Foci kupa a GYÁR Fesztiválon

Miskolc - A tömény rock n roll mellett többek között sportolhatunk is az Egyetemvárosban, az augusztus 18-20-ig tartó GYÁR fesztiválon.

Miskolc - A tömény rock n roll mellett többek között sportolhatunk is az Egyetemvárosban, az augusztus 18-20-ig tartó GYÁR fesztiválon.

A GYÁR Fesztivál keretein belül ugyanis foci kupát szerveznek a rendezők a Miskolci Egyetem műfüves pályájára, augusztus 19-én, és 20-án. Érdemes lesz nevezni, hiszen belépőket, nyakba akasztókat és GYÁR Fesztiválos pólókat is nyerhetnek a legjobbak.

Nevezni Széplaki Jánosnál lehet telefonon, a 30/603-70-21-es mobilon, illetve elektronikus levélben a [email protected] címen. Széplaki János a foci kupával kapcsolatban további részletekkel is szolgál.

Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - A GYÁR Fesztivál szombati fellépői közelebbről.

Miskolc - A Soilwork, a Skindred, a We are the Ocean és a N.O.H.A. is fellép az augusztus 18. és 20. között megrendezendő GYÁR Fesztiválon az Egyetemvárosban.

2011-ben a Miskolci Egyetem ad otthon az immáron 5 éves GYÁR Fesztiválnak – augusztus 18-19-20-án.

Miskolc – Mivel az augusztus 18-20-ig esedékes Gyár fesztivál szerevezői a mai napig kapnak szóban, írásban, mailben, és facebookon kérdéseket – többek között arról, hogy miért az Egyetemvárosban lesz idén a GYÁR Fesztivál – összeállítottak egy kiskátét, amiből választ kaphatnak az érdeklődők a miértekre és a hogyanokra. Íme!

Íme a szerencsések névsora, akik páros bérlet et nyertek a Gyár Fesztiválra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában