PR cikk

2011.06.09. 09:56

TOYOTA HSD technológia – energia, tudatosan

<p>A 21. században egy új autóval szemben a jó ár-érték arányon túl a kedvező fenntartási költségek, az alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás is alapvető elvárássá váltak.</p>

Mi a Toyotánál a hétköznapokban hasznosítható, innovatív megoldásokban hiszünk. Ezért fejlesztettük ki a ma elérhető legmodernebb Full Hybrid technológiát, a Hybrid Synergy Drive rendszert: Az 1.8 literes Atkinson belsőégésű motor és a nagyteljesítményű villanymotor összehangolt működésének köszönhetően a Toyota Full Hybrid modelljeinek CO2- kibocsátása 87–89 g/km, átlagfogyasztása 3,7–3,8 liter/100 km.

• nem találunk benne kopó alkatrészeket, szíjakat, és nincs benne kuplung szerkezet sem,

• a fékbetétek és féktárcsák élettartama háromszorosa a hagyományos autókénak,

• a kiegyensúlyozott súlyelosztás és kisebb tömeg miatt a gumiabroncsok kopása kisebb. A Toyota Full Hybrid modelljei amellett, hogy kímélik a környezetet, óvják a benne ülőket és a pénztárcánkat is, csendes, dinamikus és teljes vezetési élményt nyújtanak.

Full Hybrid flottaelőnyök – fenntarthatóságban az élen

A technológia sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az első Toyota Full Hybrid 1997-es megjelenése óta több, mint 3 millió Toyota és Lexus Full Hybrid fut a világ útjain.

Innovációk tesztközelből

A folyamatosan bővülő Toyota Full Hybrid család tagjai, a Prius és az Auris HSD hamarosan országjáró körútra indulnak. Jöjjön el Ön is a Full Hybrid körút következő állomására, ismerje meg a HSD-technológiát egy játékos tesztvezetés során, és nyerjen egy Full Hybrid teszthétvégét, vagy a körút végén nyerje meg fődíjunkat, egy 2 személyes hazai wellness-hétvégét egy Full Hybrid modell kíséretében.

Full Hybrid körút állomás:

NIPPON MOTORS KFT.

Cím: 3516 MISKOLC, PESTI ÚT 21. (DÉLI VÁROSKAPU)

Időpont: 2011. június 10-14.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában