PR cikk

2011.06.14. 11:10

Már csak napok kérdése és újra itt van Miskolcon a tuning őrület!

<p>Miskolc -&nbsp;2011. &nbsp;június 18-án kerül megrendezésre a II. AUTOHIFI ÉS TUNING FESZTIVÁL az Egyetemi Körcsarnokban!&nbsp;</p>

 Sztárvendég pedig Király L. Norbi az X-Faktorból. Tuning autók, legcsinosabb lányok, fergeteges programok, értékes nyeremények és találkozhattok celebjeinkkel is, persze ha szemfülesek vagytok. Lesz Drift, Divatbemutatók, Táncshow-k, Autómosás DANÓ ANGYALAI-val, Autó szépségverseny, Magyar SQ Kupa hangminőség verseny, Hangnyomás verseny, BB Song és sok más további fellépők, fergeteges programok, gyerekeknek is.

Az egész napos élő közvetítést pedig a Crazy FM 88.7 biztosítja, ahol 10 db ajándék jegy kerül kisorsolásra!

Jegyeket a helyszínen kaphattok, valamint elővételben is, bővebben a www.autofeszt.info-n. A hivatalos afterparty pedig a Night Angels Party Service (www.naps.hu) jóvoltából a RockWell Klubban lesz, melyre AUTOFESZT-es karszalaggal 400 Ft lesz a belépő!

Egy igazi autós buli, ahol sok szeretettel várunk mindenkit, tehát találkozzunk 2011.06.18-án 10 órától az Egyetemi Körcsarnokban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában