PR cikk

2011.06.10. 09:57

Kitalálta vállalkozását, de nem találja a megfelelő helyet? Nincs keret bérleti díjra és berendezésre?

<p>Megnyílik Miskolc első, EU-s támogatással létrejött inkubátorháza, az Oxy Day Spa kifejezetten kezdő vállalkozások részére. Igényes bérlőknek, igényesen kialakított fitness, wellness és beauty részlegek, valamint irodák igen kedvező feltételekkel kiadók.</p>

A Tiszaújváros Transz Kft. által tervezett inkubátorház- már folyamatban lévő- kialakítása pályázat keretén belül történik a társaság Miskolc, Repülőtéri u. 4. sz. alatti telephelyén. A kivitelezés már meglévő épületek emeleti részeinek átalakításával, korszerűsítésével valósul meg. Mivel a kormány vállalkozás fejlesztést ösztönző intézkedései hatására egyre erőteljesebben mutatkozik a kezdő vállalkozások igénye a működésüket támogató szolgáltatások, valamint a megfizethető, jó minőségű bérlehető ingatlanok iránt, így ennek hatására megfogalmazódott a menedzsment célkitűzési között ezen piaci szegmensnek megfelelő szolgáltatások biztosítása, valamit a szükséges ingatlanok létrehozása.

Az inkubátorház létesítésével a beruházónak az a célja, hogy a kezdő vállalkozások számára megkönnyítsék és lerövidítsék a piacra jutás folyamatát, és a kezdeti anyagi jellegű befektetés mértékét lecsökkentsék.

A tervezett beruházás során létrejövő átalakított, korszerűsített ingatlanban az üzemeltető kedvezményes áron kínálja  célpiacának az irodai-, fitness-, wellness-, üzemi-, valamint raktározási tevékenység folytatására alkalmas helyiségeket. A kezdő cégek inkubációját elősegítő, a növekedési pályára  állításukat biztosító ingyenes szolgáltatáscsomag (üzletviteli és jogi tanácsadás, pályázatkezelésben és a partnerkeresésben történő segítségnyújtás), valamint az ingyenes parkoló és 24 órás őrzés-védés egyedülállóvá teszi az üzemeltető által ajánlott szolgáltatást a jelenlegi kínálatban ismert ajánlatok közül.

Üzemeltetőkre és munkatársakra vár az Oxy Day Spa

Miskolc és környéke lakosságának regenerálódását szolgálja az inkubátorházban helyet kapó fitness, wellness és beauty központ. A három évnél fiatalabb vállalkozások igényesen kialakított és berendezett részlegek üzemeltetésével biztosíthatják a pihenés, szépségápolás, egészségmegőrzés lehetőségeit a vendégek számára. 

A beauty részlegre betelepülő vállalkozások fodrászoknak, kozmetikusoknak, műköröm építőknek, masszőröknek kínálnak munkahelyeket. Kialakításra került továbbá egy kardió és fitness terem a hozzá tartozó kiszolgáló helységekkel. Az egészségmegőrzés lehetőségét biztosítja a rekreációs wellness részleg, itt jakuzzi, infra-és sókabin, gőzkabin, finn szauna és pihenő áll majd az idelátogatók rendelkezésére. A fitness és a wellness részleg még várja az üzemeltetésére vállalkozó cégeket.

A Day Spa szolgáltatásai minél szélesebb körű igények kielégítésére törekszenek; a szépségszalon mellett egy gyermekjátszóház teszi kényelmesebbé  a kikapcsolódási céllal érkező szülők számára az ott töltött időt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában