PR cikk

2011.06.16. 10:41

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok a Speedfitness-szel heti 2 x 15 perc alatt!

<div>Eddig azt hallottuk, hogy a tökéletes test titka a diéta mellett rendszeres edzés. Mind ezt helyettesíti egy gép? Egy próbát megér gondoltuk így elmentünk és teszteltük az új módszert.</div>

A speedfitness rövid idő alatt alaposan átmozgatja, stimulálja az izmok 90%-át a látható és a mély izmokat is. A módszert nemcsak a sportolóknak és tökéletes testre vágyóknak ajánlják. A gyógyászatban is elismerik a speedfitness rehabilitációs hatásait mivel kíméli az izületeket.

Van aki fogyókúra eszközként használja, de megmozgatja a gátizmokat is, így tökéletes például intim tornára.

Lássuk mit takar a 15 perces edzés. Nem kell tréningruhát cipelni magunkat mivel kapunk pamut alsót és felsőt amelyre fel adnak ránk egy mellényt amibe már bele vannak építve a mozgató felületek, majd további pántokat helyeznek a karunkra a combunkra.

Ezek után összekötnek a géppel és beállítják a számunkra legmegfelelőbb ellenállást. A munkát áram végzi amely elektromosan stimulálja az izmokat.

Kíváncsian vettem fel a pamutruhát, mi fog most történni?

A teljes beöltözés után elkezdődött az "edzés" amit nem úgy kell elképzelni, hogy nem lesz megeröltető és nehéz, de meglepődtem nagyon is lehet érzeni, hogy erősíti a testet mert ugyan semmi más dolgunk nem volt csak kitöréseket kar és lábemeléseket végezni, de a 15 perc végére leizzadtam, elfáradtam és ugyanolyan jóleső érzés volt mint egy 90 perces edzés, csak 15 perc alatt!

Az edzés valóban átmozgatott mivel 3 napig izomlázam volt.Szívesen megyek a következő edzésre mert biztosan eredménye lesz és mehetek a strandra bikiniben büszkén.

Menjen el próbálja ki Ön is a Doce Vita Fitness teremben Miskolc, Déryné u 7 sz alatt!

Kérjen időpontot: 06/70938-15-83

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában