PR cikk

2011.05.06. 13:17

Gyermeknapi jótékonysági játékgyűjtés az Euronicsban

<p>Gyermeknap alkalmából az Euronics gyermekotthonokban tesz látogatást, ahová a leginkább szükséges műszaki cikkeket juttatja el. Amire éppen a kicsiknek és nagyoknak szükségük van, például egy új TV, számítógép stb.</p>

Vegyen részt Ön is az akcióban, hozza el gyermeke régi, használt, vagy megunt játékát az Euronics 127 üzletének valamelyikébe, dobja be az erre a célra kihelyezett dobozokba és az üzlet ezeket az adományokat is eljuttatja a legrászorultabbaknak, hogy a gyermeknap nekik is öröm legyen.

Az Euronics dolgozói és vezetői ugyanúgy családanyák, családapák, és mélyen megérintette őket e nemes ügy. Olyan gyermekeken tudunk most segíteni egy országos összefogással, akik nem tudják, milyen egy szerető család, soha semmire nem mondhatták azt, hogy az “enyém”.

Olyan használt, vagy kinőtt játékokat várunk az Euronics Műszaki Szaküzletekbe felajánlásként, amiket már egyébként sem használnak, a padláson porosodnak, és csak a helyet foglalja.

Bízunk benne, hogy egy egész ország összefog a gyerekek érdekében!

Segítsen Ön is! Adományozzon! A gyűjtés egészen a gyermeknapig tart az üzletek nyitvatartási idejében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában