PR cikk

2011.03.03. 16:07

Rendeljen taxit nálunk online!

<p>Tervezett egy nagyszabású bevásárlást, de nincs mivel hazamennie? Éjszakába nyúló üzleti vacsorán fog részt venni, amiről már eleve tudja, mikor ér véget? Hosszú utazásból érkezik haza és pontosan tudja, hogy mikor érkezik a vonat? Vagy csak egyszerűen aggódó szülőként rendelne taxit gyermekeinek egy bulizós éjszakán, hogy tudja biztonságban fognak hazaérkezni? Ezekre mind megoldást jelent az online taxirendelés.</p>

Miért is jó ez pontosan? Mert megadhatja, hogy mikor és hol várja Önt egy taxi, amikor épp szüksége lenne rá. Nem kell azon gondolkodnia, hogy vajon milyen telefonszámon is érhető el egy taxiállomás. Hiszen előre megrendelheti online és csak egyszerűen be kell szállnia az autóba.

Nagybevásárlások alkalmával gyakran szembesül a problémával, hogy túlvásárolta magát és nincs segítsége a hazaszállításban. Ha indulás előtt online rendel taxit, ezzel a problémáját megoldottnak tekintheti.

Tudja, hogy üzleti vacsorán, vagy ünnepségen kell részt vennie, ahonnan nincs mivel hazamennie, vagy esetleg túl sok utazást venne igénybe, akár a helyszínről is megrendelheti előre online.

Hosszú utazásból, vagy esetleg külföldi tartózkodásból, nyaralásból tér haza, ahova eleve nem a saját autójával indult el? Már előre gondoskodhat a taxijáról, hogy ne jelentsen a hazatérés külön fáradtságot. Rendelje meg előre online a taxiját az állomásra.

Bulizni mennek a gyermekei, de nem tudja, hogy biztonságban jönnek haza? Erre is megoldás az online rendelés.

Tehát legyen az bevásárlás, sofőrszolgáltatás, teherszállítás, autómentés, virágkiszállítás vagy akár betegszállítás, állunk rendelkezésére.

Cégeknek csekkrendszerbe fix tarifáért.

Minden 10. utazás 50% kedvezménnyel város határon belül!!!!

Bárhol, bármikor a nap 24 órájában állunk utasaink rendelkezésére.

Rendeljen online taxit a Borsod Online-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában