PR cikk

2011.03.09. 12:34

Gyere velünk Görögországba!

<p>Paralia lesz a helyszíne a Kelet Szépe idei döntőjének. Itt jelentkezhetsz, ha készen állsz egy mediterrán kalandra és úgy érzed ott a helyed a legszebb lányok között!</p>

Fehér homok, tenger, pálmafák. Ugye te is erről álmodozol? Most eljuthatsz.Egy versenyt szeretnék a figyelmedbe ajánlani.... Itt minden döntős a tengerparton versenyezhet! Jelentkezz te is! Újdonság, hogy nemzetközi lesz a Kelet Szépe 2011.

1. díj: 2 személyes görögországi nyaralás
2. díj: 150.000 értékű ékszer
3. díj: 2 személyes wellness hétvége
+ meglepetés ajándékok...

Az országban egyedül álló, hogy minden döntős versenyző megkapja a fődíjat, hiszen a tengerparton lesz a döntő! Külföldről is többen jelentkeztek a versenyre. A 2011-es verseny egyfajta valóság show lesz, hiszen éjjel-nappal betekintést lehet majd kapni a történésekről. A fotózáson kívül a Görög tengerparton és az éjszakai bulikon lesz a hangsúly és ezek alapján döntik majd el, hogy a 10 nap után ki lesz majd a Kelet Szépe 2011. királynője.
A szervezők úgy döntöttek, hogy szakítva a hagyományos klisékkel, előrukkolnak valami újdonsággal, s külföldre viszik a lányokat. A lányok tíz napig élvezhetik a tengerparti bulizást.

A zsűri két fordulóban április 16-án választja ki azokat, akik Görögországban exkluzív körülmények között versengenek majd a Kelet Szépe 2011 produkcióban a nézők kegyeiért. A továbbjutásban sokat számít a szépség mellett a kommunikációs képesség is , hiszen ez fontos a tévés produkció miatt. Görögországban a Hotel Orfeusban lesznek a lányok pazar körülmények között. A Kelet Szépe 2011.évi versenyre várják azon hölgyek jelentkezését, akik szeretnek bulizni és szeretik a fotózást, videózást.



A válogató helyszíne: Hotel Lukács (Kazincbarcika).
Időpont: 2011. április 16.(szombat)
A jelentkezési határidő: 2010. április 05.

Orosz Kitti, a Kelet Szépe 2010. Görögország  győztese elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a görög emberek ilyen kedvesek és segítőkészek. Úgy éreztük magunkat mint a királynők, úgy bántak velünk mintha igazi hírességek vagy sztárok lennénk. Nem beszélve a drága és exkluzív nyaralásról, amiben nem sok fiatalnak lehet része, és ezt nagyon meg kell becsülnünk!

Online jelentkezés >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában