PR cikk

2011.02.25. 14:49

Észak hűségkártya: számos kedvezmény számtalan helyen!

<p>Kedvezményes vásárlási lehetőséghez és szolgáltatásokhoz jutnak az Észak előfizetői (nyomtatott és digitális napilap) hűségprogramunk keretében. A kártya használata praktikus és egyszerű, s ha ügyesen forgatják, nemcsak az előfizetői díjat spórolhatják meg vele, annál jóval nagyobb megtakarítást jelent!</p>

A megtakarítások összesen elérhetik a 117.000 Ft-ot, ami havonta több mint 9.700 Ft, így akár az előfizetői díj többszörösét is megspórolhatja a családi költségvetés számára egy hónapban!

A programban résztvevő partnereinkkel kapcsolatos hírek és információk keddenként jelennek meg a napilapban, a hűségoldalon. A hűségkártya elfogadóhelyek folyamatosan bővülő listáját is megtalálja lapunkban havonta legalább egy alkalommal, illetve ide kattintva le is töltheti a legutóbbi megjelenést.

Ha Ön még nem előfizetőnk, s igénybe szeretné venni a hűségkártya nyújtotta kedvezményeket, hívja a 06/40/424-424-es telefonszámot (hétfő-péntek, 8:00-17:00), vagy kattintson az alábbiak valamelyikére:

További részletek és információ: http://www.eszak.hu/husegprogram.html

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában