PR cikk

2010.12.08. 11:14

Védjük meg a legnagyobb kincsünket!

<p>Egy ütközés alkalmával már nem tudod megváltoztatni a döntésedet. Ezért hihetetlenül fontos, hogy a legjobb gyerekülést válaszd ki, és megfelelően helyezd be az autóba!</p>


Biztonság

Meg kell védenünk a legértékesebb dolgot az életünkben, a BeSafe elfogadja és vállalja ezt a felelősséget. Ez a feladat az, amit a legkomolyabban veszünk. Ezért dolgozunk folyamatosan azon, hogy biztosítsuk a BeSafe gyermekülések legjobb eredményeit a különböző teszteken. Remélhetőleg Neked, szülőnek soha nem kell kipróbálnod, hogy mit is tud igazából az általad megvásárolt gyermekülés, mert ezt letesztelni csak egy ütközés során tudod. A BeSafe gyermeküléseket a hivatalos ECE R44/04-es szabvány alapján fejlesztettük ki. Minden ülésünket extrém körülményeknek – nagyobb sebesség, magasabb ütközési erő – tesszük ki a tesztek során, melyek sokkal valóságosabbak, mint a jelenlegi ECE által előír: http://besafe.hu/index.php?page=120#adac

A BeSafe ezt nagyon szigorúan veszi, ezért minden évben továbbképzést tartunk a kereskedőinknek, hogy Te mindig a legtöbb és legfrissebb információhoz juthass abban a boltban, ahol megvásárolod.


Hivatásom: A gyermekek életének megóvása 

Frank D. Lilleheil 23 éve a BeSafe termékmenedzsere. Ez idő alatt nagyon sok fajta ülés fejlesztéséért voltam felelős, a menetirány szerintitől a fordított üléseken át, a bébihordozóktól a gyermekülésekig. Az autósülés nem csak egy bútordarab. Feladata, hogy egy ütközés alkalmával a lehető legjobban megvédje a benne ülő gyermeket. Olyan gyermekülések fejlesztésére törekszünk, melyek biztonságosak, kényelmesek és könnyen beköthetők, de nálunk a biztonságon van a fő hangsúly.

Egy gyermekülés kifejlesztése nem egy emberes munka. Egy ipari tervezőkből, ellenőrökből és mérnökökből álló csapat átlagosan három évig fejleszt egy ülést. Termékeink minden évben körülbelül 150 ütközési teszten vesznek részt a különböző németországi, holland vagy svéd kutatóintézetekben. Minden teszt eredményét alaposan kielemezzük, és ezek az eredmények adják a jövőbeli fejlesztéseink és kutatásaink alapját.

A BeSafe több éve tevékenyen részt vesz a nemzetközi tudományos fórumokon, ahol bemutatják a gyermekülésekkel kapcsolatos új, jóváhagyásra kerülő szabványokat és technikai fejlesztéseket. A kutatások eredményeként a BeSafe rengeteg olyan újítást fejlesztett ki, melyeket a konkurens cégek is használnak.

Egy ütközés alkalmával már nem tudod megváltoztatni a döntésedet. Ezért hihetetlenül fontos, hogy a legjobb gyerekülést válaszd ki, és megfelelően helyezd be az autóba!

A Best in test eredmények még nem jelentenek teljes garanciát arra, hogy a legbiztonságosabb ülést választottad a gyermeked számára. A legtöbb fogyasztóknak készülő teszt csak útmutatást ad, nem garanciát. A különböző szempontok és kritériumok széles skálája más-más eredményt hozhat.

Egy BeSafe ülés választásakor teljes biztonságban érezheted magad és tudhatod, hogy a legbiztonságosabb választást hoztad a gyermeked számára! A BeSafe számára a biztonság nem csak egy a fejlesztések közül. Ez motivál mindenkit és mindent a BeSafe-nél.  

Nem azért fejlesztjük az üléseinket, hogy elérjék a Best in test eredményt. Olyan üléseket fejlesztünk, amik a legmagasabb fokú védelmet biztosítják a különböző élethelyzetekben.” - Frank Lilleheil, BeSafe Termékmenedzser

BeSafe – Skandináv biztonság. Annak, aki tudja, mit veszíthet!

Észak-kelet Magyarország hivatalos BeSafe márkájú biztonsági gyermekülések forgalmazója a TÉGEL BABASZAKÁRUHÁZ.
3527 Miskolc, József Attila utca .27.
Telefon-fax: 46/323-500
E-mail: [email protected]
Honlap:
www.babaszakaruhaz.hu
              
www.tegel.hu


Azt tudtad, hogy a világ első gyermekülését a BeSafe cég készítette 1961-ben?

Jó tanács!
Te is használd mindig a biztonsági övet, még rövidtávon is! Saját érdeked! Volt már olyan baleset, ahol a gyermek a legjobb gyermekülésben utazott –megfelelően bekötve – és sértetlenül megúszta. A szülők viszont nem voltak bekötve… Ők meghaltak. Mit ér egy gyermek, szülő nélkül…


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában