PR cikk

2010.12.03. 12:26

Háromemeletnyi bababirodalom!

<p>Miskolc - TÉGEL Babaszakáruház: Több ezer termék a babáknak, mamáknak, szülőknek. A legkisebbeknek a legjobbat!</p>

A baba minden normális társadalomban, a család középpontjában áll. Gyakorló szülők tudják, hogy ha valamiért mégis megfeledkeznek erről, a pici mindent megtesz, hogy felhívja magára a figyelmét.

Elsősorban sír. Sír, ha éhes, sír, ha fázik, sír, ha túlzottan fáradt, és akkor is sír, ha tisztába kell tenni, ám olyankor is velőtrázóan képes visítani, ha csak kényelmetlenül érzi magát a ropogósra vasalt ingecskéjében. Mi lehet a megoldás? A címben szereplő mondat: a legkisebbek kapják meg mindenből a legjobbat!

Mondhatnánk, hogy a legjobb holmik a legdrágábbak, mert folyamatosan divatban vannak. Azonban ez nem igaz. Miskolcon a TÉGEL Babaszakáruház kínálata cáfol rá erre leginkább. Óriási választékkal, egyedülállóan nagy raktárkészlettel, szakszerű kiszolgálással, folyamatos-és havi akciókkal várják vásárlóikat – mindazokat, akik a legjobbat keresik a számukra legfontosabb számára. Decemberben különleges akciók és programok!

A kilenc éves múlttal rendelkező miskolci TÉGEL háromszintes, kilencszáz négyzetméteres alapterületű áruház előkelő helyen áll Magyarország meghatározó babaszaküzleteinek sorában. Két áruházlánc – a Babavilág és a Gyermeklánc – partnerüzleteként számos olyan termék kapható meg itt, ami a megyében máshol nem, vagy csak jóval kedvezőtlenebb áron vásárolható meg. Az áruházban több mint száz kiállított babakocsival, biztonsági gyermeküléssel; teljes babakelengyével, szoptatási termékkel és 12 berendezett babaszobával, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel segítenek a választásban.

A TÉGEL elvei: jó minőségű árut, jó áron, jó kiszolgálás mellett és nagy választékban kínálni. Erre utal, hogy számos piacvezető, bébiholmik gyártására szakosodott cég termékeinek hivatalos forgalmazója a megyében. A márkanevek egyet jelentenek a csúcsminőséggel – ami Miskolcon egyet jelent a TÉGEL-el, ahol, folyamatosan több mint hatezer termék közül választhat a vásárló.

Minden kedves vásárlót szeretettel vár a TÉGEL Babaszakáruház!


TÉGEL Babaszakáruház

Miskolc, József A. u. 25-27.

Telefon és fax: (46) 344 700; 323 500
e-mail. [email protected]
e-mail: [email protected]
www.tegel.hu
www.babaszakáruhaz.hu

Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10-18 óráig
Decemberben vasárnap 5-én, 12-én, 19-én is nyitva tartunk! ( 10-14 óráig ) 22-én 21óráig tartunk nyitva!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában