PR cikk

2010.09.28. 09:36

Jegyezhetők a CIG Pannónia Életbiztosító részvényei

<p>Információkért keresse a Debrecen, Bem tér 14/A. 2/2. szám alatti irodánkat!<br />Tel.: +36/70/426 2662, 52/327 333<br /><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><br /><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p>

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megkapta a nyilvános részvénykibocsátásához és tőzsdei bevezetéséhez a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyét.

A nyilvános részvényjegyzés részleteit a Felügyelet által jóváhagyott: Kibocsátási Tájékoztató tartalmazza: melyet letölthet honlapunkról (http://www.cig.eu/)  és az eljárásban közreműködő partnereink honlapjairól (http://www.mkb.hu/), továbbá a hivatalos jegyzési helyeken is megtekinthető (http://www.equilor.hu/). A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényeibe való megalapozott befektetési döntéshez elengedhetetlen a Tájékoztató teljes szövegének áttanulmányozása, megértése és értékelése.

A Társaság hivatalos közleményeit honlapján a www.cig.eu oldalon és a www.kozzetetelek.hu oldalon hozza nyilvánosságra.

RÉSZVÉNYJEGYZÉS:
Kisbefektetői jegyzési időszak: 2010 október 11-e és 22-e* között.
(*Felhívjuk a figyelmet, hogy a Kisbefektetői Jegyzési Időszak három munkanapot követően bármikor lezárható, amennyiben ezen, rövidebb időszak alatt a részvényértékesítésbe bevont részvények teljes mennyisége lejegyzésre kerül!)
 
Nagybefektetői aukció:
2010 október 25. (kizárólag a 417.000 db feletti, BÉT szekciótag intézményi jegyzőknek)
 
Jegyzési helyek:                         
MKB Bank Zrt. 86 fiókjai országszerte   (http://www.mkb.hu/elerhetosegek/fiok_es_atm_kereso/index.html ) és az
Equilor Befektetési Zrt. irodája Budapesten      (http://www.equilor.hu/kapcsolat.php, 1037 Budapest, Montevideo u. 2./C).
 
Jegyzési ársáv:  750-938 HUF
A jegyzés folyamata:
 
- A részvényjegyzéshez az MKB Banknál vagy az Equilornál vezetett értékpapír számla szükséges! 
- Amennyiben még nem rendelkeznek az említett intézeteknél vezetett értékpapírszámlával, használják ki a jegyzési időszakig rendelkezésre álló időt, és nyissanak értékpapírszámlát, helyezzék el a z ársáv felső értékének megfelelő összeg és a vásárolni kívánt (db. x 938,- Ft )  mennyiség szorzatának megfelelő összeget.

A végső kibocsátási ár meghatározására az 2010 október 25.-i nagybefektetői aukción kerül sor. Amennyiben a végső ár a maximális ár alatt marad, akkor a fennmaradó összeg visszafizetésre kerül.

Hölgyeim és Uraim!
Legyenek az egyetlen magyar PANNÓNIA BIZTOSÍTÓ TÁRSASÁG
ügyfelei és egyben a részvényvásárlásaikkal vásároljanak TULAJDONJOGOT cégünkből.

Keressenek minket!

Üdvözlettel, 
Kondor Béla
területi igazgató

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában