Póker

2010.02.08. 18:35

Jeff Madsen nyerte a Borgata Winter Poker főversenyét

<p>Madsen eddigi versenynyereménye meghaladja a 3 millió dollárt (600 millió forintot).</p>

24 éves és már két világbajnoki karkötővel is rendelkezik. Mind a kettőt 2006-ban nyerte, az egyiket a 2000 dolláros No Limit Hold’em versenyen, majd pár nappal később a másikat az 5000 dolláros No Limit Hold’em short handed tornán, valamint ugyanezen a WSOP-n még két harmadik helyezést is elért (Omaha/8 és Stud/8 versenyeken).
A Borgata Winter Poker Open No Limit Hold’em főversenyének nevezési díja 3500 dollár (700 ezer forint) volt. A főversenyre 766 játékos nevezett, így a teljes nyereményalap majdnem  2,5 millió dollár (500 millió forint) volt.
Jeff Madsen győzelmével 625 ezer dollárt (125 millió forintot) nyert és természetesen egy gyönyörű trófeát is.
 
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba (www.thegreatflop.com), a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd: www.thegreatflop.com!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!