Póker

2010.02.04. 12:13

A legnagyobb bukás, a legnagyobb nyeremény

<p>Online pókertermek magas tétű asztalainál már az év első hónapjában igencsak megindult a játék. Természetesen vannak nagy nyertesek és vesztesek is.</p>

Ez év januárjában Patrik Antonius volt a legnagyobb vesztő, hiszen 1,8 millió dollárt (350 millió forintot!) bukott. A második helyen a hónap vesztesei között Brian Townsend foglal helyet, aki Antonius bukásának mindössze a felével „büszkélkedhet”, pontosan 893 ezer dollárral (173 millió forinttal!).
Phil Ivey-nek sem ment jól januárban, 444 ezer dollárral (86 millió forinttal!) kevesebb pénze van.
A tavalyi év nagy vesztese Gus Hansen úgy látszik magára talált, hiszen januárban ő nyerte a legtöbbet összesen 1,743,000 dollárt (338 millió forintot!).
Egy fiatal orosz játékos Alexander “PostFlopAction” Kostritsyn is feltűnt a nagy nyertesek listáján 823 ezer dollár (160 millió forint!) nyereménnyel.
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba (  www.thegreatflop.com ), a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd  www.thegreatflop.com !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!