Pápa

2013.03.04. 18:17

Újra megnyílt a mozi Pápán!

A nyitóelőadásra már délután 3-kor elfogyott az utolsó jegy. A hatalmas érdeklődés a mozi üzemeltetőjét is meglepte.  

A nyitóelőadásra már délután 3-kor elfogyott az utolsó jegy. A hatalmas érdeklődés a mozi üzemeltetőjét is meglepte.

 

A szombaton este 8 órára meghirdetett nyitóelőadásra, a Boszorkányvadászok című 3D-s filmre már 5 órával a kezdés előtt sem lehetett jegyet kapni. A felfokozott érdeklődés aztán a mozi büféjében folytatódott az előadás előtt, ahol a popcorn gép bizonyult lassúnak a nagy tömeg kiszolgálásához.

Dr. Áldozó Tamás polgármester köszötötte a teltházas közönséget. Elmondta, a belváros rehabilitáció részeként megújuló moziépület kételyeket vetett fel a városvezetésben. - Ezek a kételyek abból adódtak, hogy a felújítást megelőzően nagyon kevesen látogatták a filmszínházat. A megoldást Micsik Zoltán érkezése jelentette, aki a tapasztalatát, a pénzét és a hitét nem sajnálva életet lehelt a régi épületbe. Köszönettel tartozunk ezért és sok sikert kívánunk neki az üzemeltetéshez. 

Micsik Zoltán úgy fogalmazott, a pápaiak büszkék lehetnek a mozijukra, ugyanis remek és egyedi tulajdonságokkal bír, melyekkel a multiplex társaiban nem találkozhatunk. Ilyen a nagy méretű mozivászon, az erkély, illetve az a varázs, mely csak egy kisvárosi moziban tapasztalható. - Olyan mozit kerestem, ahol a város és a lakosság részéről is mutatkozik érdeklődés. A Pápán a legmerészebb álmaimat is felülmúlta az az érdeklődés, ami felénk irányult - fogalmazott Micsik Zoltán. 

Az első szűk két hét programja igazán sűrű lesz, ugyanis március 13-ig a Pápai Filmfesztivál keretei belül 51 előadásban 23 filmet vetítenek a régi-új moziban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!