Ózd hírei

2017.01.06. 16:04

Pályázati tájékoztatót tartottak Ózdon

Ózd - A helyi civil szervezetek és alapítványok képviselőinek tartottak pályázati tájékoztatót Ózdon az Olvasó Mizerák termében.

Ózd - A helyi civil szervezetek és alapítványok képviselőinek tartottak pályázati tájékoztatót Ózdon az Olvasó Mizerák termében.

A Nemzeti Együttműködési Alap nyújtotta lehetőségek részleteit Nemes László, a Magyar Polgármesterek Közösségének tagja ismertette az érdeklődőkkel. Ózd önkormányzata és a Civil Tér közös információs programjának célja, hogy megkönnyítsék az ózdi szervezetek pályázatokon való részvételét.

Harmadik alkalommal

Iskolák, óvodák alapítványai és civil szervezetek képviselői látogattak el arra a pályázati tájékoztató előadásra, amelyet Ózd önkormányzata hirdetett meg a napokban. A Civil Tér elnevezésű országosan ismert program Ózdról indult el 2015-ben. Az immár harmadik alkalommal életre hívott fórum célja, hogy felhívja az ózdi szervezetek figyelmét azokra lehetőségekre, amelyeket a Nemzeti Együttműködési Alap forrásai biztosíthatnak nekik működésük megkönnyítése érdekében.

Arról, hogy az alapítványok beadványai hogyan kerülhetnek hiba nélkül, időben és megfelelő formában a bírálók asztalára, Nemes László, a Magyar Polgármesterek Közösségének szakértője tartott teljes körű részletes szakmai beszámolót az érdeklődőknek.

A projektidőszak általában április elsejétől a következő év március harmincegyedikéig tart és az első leadási határnap 2017-ben január 17. A találkozó interaktív volt, a jelenlévők az előadás közben és után is feltehették kérdéseiket a szakembernek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!