Ózd hírei

2016.11.22. 15:49

Ismét működik a lámpa az ózdi kereszteződésben

Ózd - A sok baleset miatt kérte a rendőrség a jelzőrend­szer vissza­állítását.

Ózd - A sok baleset miatt kérte a rendőrség a jelzőrend­szer vissza­állítását.Visszakapcsolták a közlekedési lámpát Ózdon a Volny József és a Brassói út kereszteződésében. A csomópontban ugyanis az elmúlt időszakban nagyon sok baleset történt, ezért a rendőrség kérte a rendszer visszaállítását. A hosszú egyenes előtti szakaszon a lámpa egy kicsit megfogja, lelassítja a forgalmat, ám az újraindítás óta kedvezőek a tapasztalatok.

Keresni kell a legjobb, leginkább hatásos megoldást. dr. Varga László

– A tavalyi esztendőben az ózdi kapitányság illetékességi területén 78 százalékkal nőtt a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek száma – fogalmazott dr. Varga László, Ózd rendőrkapitánya. – Igyekeztünk feltérképezni, hogy ebből a szempontból hol vannak a legveszélyesebb pontok, ilyennek számított az ominózus kereszteződés. Már csak azért is, mert ezen a szakaszon hatszor voltunk helyszínelni az elmúlt időszakban. A rendőrségnek ebben a helyzetben keresni kell a legjobb, leginkább hatásos megoldást. A Volny József úton ez a lépés volt az, hiszen amióta ismét üzemelnek a jelzőlámpák, újabb baleset nem történt a csomópontban.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!