Ózd hírei

2016.11.26. 12:17

Az FTC érkezik Ózdra

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B. 10. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese hazai pályán fogadja a Ferencvárosi TC csapatát szombaton 18 órától.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B. 10. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese hazai pályán fogadja a Ferencvárosi TC csapatát szombaton 18 órától.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Ferencvárosi TC

(Ózd, szombat 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Szombati ellenfelünk eddigi mérlege önmagáért beszél. A Ferencváros nagyszerű csapat, valamennyi mérkőzését megnyerte az őszi idényben. Ettől függetlenül szeretnénk jó és közönségszórakoztató találkozót játszani a keleti csoport legnagyobb bajnokesélyesével. Azt ígérhetem, hogy nem fogjuk tisztelni a papírformát, de mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtani ahhoz, hogy legyen esélyünk a bravúrra. Hasonló hozzáállást és teljesítményt várok, mint két héttel ezelőtt az Algyő ellen. Fegyelmezett, ugyanakkor felszabadult játékra lesz szükség a Fradival szemben, hiszen ne feledjük, hogy ezúttal nem minket nyomaszt az esélyesség terhe. A zöld-fehérek gyakorlatilag két NB I-es sorral és a legerősebb keretükkel érkeznek hozzánk, mi viszont többször felnőttünk már ezekhez a feladatokhoz. Bízom benne, hogy szombaton ismét így lesz.


Repülhetnek a plüssjátékok Ózdon

Ózd - A rászoruló gyerekek között osztják szét a játékokat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!