Friss hírek

2008.12.05. 15:48

LABDARÚGÁS: Cristiano Ronaldo majdnem az Arsenal játékosa lett - és drogfüggő

<p>A Manchester United klasszisa, Cristiano Ronaldo elismerte azt, amiről nagyon sokat lehetett hallani korábban a sajtóban: nagyon közel állt ahhoz, hogy az Arsenal játékosa legyen. A szélső édesanyja ugyanakkor kijelentette, ahhoz is közel állt, hogy drogfüggő legyen a fia.</p>

"Már csak néhány részlet hiányzott ahhoz, hogy Arsenal játékos legyek" - ismerte el az újdonsült Aranylabdás, aki 2003-ban a Sporting Lisszabontól szerződött a "vörös ördögökhöz", de az "ágyúsoknál" is kiköthetett volna. "Háromszor látogattuk meg édesanyámmal Arsene Wengert, tényleg majdnem megkötöttük az üzletet" - ismerte el a 23 éves kiválóság.

"Anyukám és én is nagyon tiszteljük Wengert. Amikor már leszerződtem a Unitedhoz, édesanyámmal megnéztünk egy Arsenal meccset a tévében, és amikor meglátta a francia szakembert, felkiáltott, hogy én ismerem ezt az embert. Igazán kedvelem őt" - fogalmazott Ronaldo.

Valóban teljesen máshogy alakult volna a támadó élete, ha a londoni alakulatot választja, de az anyja szerint az is benne volt a pakliban, hogy nem lesz belőle elismert futballista, hanem drogfüggővé válik. Maria Dolores dos Santos Aveiro szerint, legkisebb fia igazi bajkeverő volt, mielőtt világhírű lett, és könnyen drogos válhatott volna belőle.

"Ha Cristiano nem vált volna profi futballistává, akkor elveszhetett volna" - ismerte el az édesanya. "Mostanra valószínűleg drogfüggő, vagy valami hasonló lenne" - vélekedett az anyuka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!