Ózd hírei

2016.05.11. 11:42

Júniusban nyit az ózdi élményközpont

Ózd - A gyerekpancsoló szigetelése és betonozása is meglesz, de a többi medencénél is vannak feladatok.

Ózd - A gyerekpancsoló szigetelése és betonozása is meglesz, de a többi medencénél is vannak feladatok.

Ózdon jelenleg is készülnek a nyitásra, a tervek szerint június 1-jétől fogadják a vendégeket a strandon. Hónapokkal ezelőtt felmerült egy nagyobb fejlesztés lehetősége, amiről nem tett le a város, de idén nyárra ezt már nem lehet kivitelezni.

Megfeszített tempóban készülünk a június elsejei nyitásra." Veres Zoltán

– A nagy beruházás kapcsán néhány dolog megcsúszott, ezért a mostani szezonra már nem lehetett volna befejezni, ezért majd csak ősszel kezdődik meg – mondta el kérdésünkre Veres Zoltán, az üzemeltető Ózdi Sport- és Élmény Központ ügyvezetője. – Most megfeszített tempóban készítjük elő a június 1-jei nyitást, hiszen néhány nap alatt számos munkát el kell végeznünk. A gépészeti rendszerben csővezetékeket foltozunk, szivattyút is cserélni kell, a medencéket és azok környékét pedig olyan állapotba hozzuk, hogy biztonságosan vághassunk neki a nyárnak.

Próbaüzem

A gyerekpancsoló szigetelése és betonozása is megvalósul, de a többi medencénél is vannak feladatok. Tíz nappal a nyitás előtt próbaüzemet tartunk, majd a medencék felfűtése következik, hogy a megadott időpontban nyugodt szívvel fogadhassuk a vendégeinket.

ÉM-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!