Ózd hírei

2013.02.06. 12:05

Kultúrházak éjjel-nappal az Olvasóban

<p>Az Ózdi Művelődési Intézmények "Olvasó" februári programajánlatában kiemelt szerepet tölt be a Kultúrházak Éjjel-Nappal országos programsorozat.

Az Ózdi Művelődési Intézmények "Olvasó" februári programajánlatában kiemelt szerepet tölt be a Kultúrházak Éjjel-Nappal országos programsorozat.A mára közel 200 kulturális intézményt megmozgató kezdeményezés alapvető célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a helyi művelődési házak és közösségek sokszínű munkájára.

A rendezvény idén a farsang utolsó hetében valósul meg, három egymást követő napon február 8-10 között. A Városi Művelődési Központ a megújulás jegyében szinte minden korosztály számára kínál programokat.

Február 8-án, 16 órai kezdettel SZENVED-ÉJ címmel dr. Péter Mária pszichológus előadásával várják a fiatalokat, s természetesen a szülőket. A címnek megfelelően az alkohol és a drog veszélyei kerülnek a beszélgetés középpontjába.

A napot a Showder Klub sztárjai zárják. 19 órától kezdődik a Színházteremben a DUMASZÍNHÁZ DUMA JAM produkciója – 3 féle ízben, ahol Aranyosi Péter, Kovács András Péter és Litkai Gergely szórakoztatja majd a közönséget.  

A Kultúrházak Éjjel-Nappal sorozat következő időpontján, február 9-én (szombaton) az Olvasó kerül a középpontba. Nézzen be a kulisszák mögé! elnevezéssel lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek, csoportoknak, hogy a közönségtől elzárt terekbe is betekintést nyerhessenek.

A rendezvény február 10-én zárul. Ekkor a családok kerülnek fókuszba. „Itt a farsang, áll a bál” címmel veszi kezdetét a Családi Nap, ahol kreatív játszóház és hol-mi börze várja a szülőket, nagyszülőket, s persze a gyerekeket!

 

Címkék#Ozd hirei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!