Ózd hírei

2012.11.27. 15:38

Télapó, fényfestés, játszóház

Ózd - Decemberben több ünnepi programmal készül Ózdon a Bárka Színpad csapata.

Ózd - Decemberben több ünnepi programmal készül Ózdon a Bárka Színpad csapata.Év végi, ünnepi programokra készül a Bárka Színpad Ózdon. December első hetében, három napon keresztül a belvárosban a Mikulással találkozhatnak a gyerekek, ezután pedig a karácsonyi készülődésen lesz a fő hangsúly. Játszóházra, kézműves foglalkozásokra, közös ünnepi műsorokra invitálják a kicsiket és nagyokat.

- Több mint két évtizedes hagyományt folytatunk idén is - fogalmazott Tompa Zoltán, a Bárka Színpad vezetője. - December 4-6-a között a gyerekeket a Városközpontba várjuk, ahol délután négy órától találkozhatnak a Télapóval. Ezután olyan intézményekbe is ellátogatunk, ahol rászoruló emberek, vagy beteg kisemberek laknak. Egy vidám dallal, néhány szem szaloncukorral igyekszünk megszépíteni az életüket.

Projektorral dolgoznak

A Mikulás-rendezvények után pedig a karácsonyvárás következik az észak-borsodi városban. A Bárka Színpad a tavalyihoz hasonlóan, december 21-én fényekkel ismét megfesti a Polgármesteri Hivatal épületét,

- Projektorokkal dolgozunk, ehhez férünk ugyanis hozzá - folytatta Tompa Zoltán. - Egy másfél órás, rendkívül látványos programra készülünk, amelynek egy esztendővel ezelőtt is nagy sikere volt. Másnap pedig a Civil Házban karácsonyi játszóházat és ünnepi kézműves foglalkozásokat tartunk, amit a tervek szerint színházi előadással is színesítünk. Nagyon fontos, hogy hozzánk a szülők hozzák el a gyerekeket, együtt dolgoznak, közösen készülnek a szent estére. Nincs kötelező jelleg, aki eljön közénk, az tényleg szeretne meghitten és szeret teljesen készülni a karácsonyra.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!