Ózd hírei

2012.11.23. 12:36

A második vendégeként

Az őszi idény utolsó idegenbeli mérkőzésére készül az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.

Az őszi idény utolsó idegenbeli mérkőzésére készül az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.A piros-kékek az NB I/B-s bajnokság 10. fordulójában Törökszentmiklóson vendégszerepelnek szombaton 18 órai kezdettel. A vendéglátók kiválóan menetelnek a keleti csoportban, hiszen csupán a második körben Nyíregyházán kaptak ki, azóta egy döntetlen mellett hat győzelmet arattak. Az Ózdi KC az elmúlt hetekben egy kicsit megtorpant, elsősorban a múlt heti, Békéssel szemben hazai pályán elvesztett bajnokit sajnálják a klubnál.

- Bármivel próbálkoztunk a Békés ellen, semmi nem jött össze egy héttel ezelőtt - tekintett vissza Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Pontatlanul, rengeteg hibával kézilabdáztunk a masszív és rendkívül egységes alföldiekkel szemben. Az elhullajtott két pontot most lehetőségünk van visszaszerezni, de ehhez ezúttal nekünk kellene hibátlanul játszani. A héten igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a törökszentmiklósi vendégjátékra. Az ellenfelünk eredménysora tiszteletet parancsoló, ezért ők számítanak az összecsapás esélyesének. Ettől függetlenül küzdeni és harcolni fogunk, mint tettük ezt a korábbi mérkőzéseken is. Apróbb sérülések ugyan hátráltatják a csapatot, de nagyon bízom benne, hogy szombaton mindenki a rendelkezésemre állhat a második helyezett otthonában.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!