Ki hinné?

2022.11.07. 19:49

Gyűlöletkeltő rendezvényét is amerikai pénzből szervezte Márki-Zay Péter

A szeretetországot építő politikus „gyűlölet és összefogás” politikáját is külföldről finanszírozzák - írja a Drót.hu alapján Magyar Nemzet.

Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltjeként sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A kampánya és egyes tiltakozó pedagógusok mellett Márki-Zay Péter egy gyűlöletkeltő „szabadegyetemet” is finanszírozott az amerikai támogatásokból – írta meg a Drót.hu alapján a Magyar Nemzet. A portál arra hívta fel a figyelmet, hogy 2022. szeptember 2–4. között rendezték meg Pilismaróton a Mindenki Szabadegyeteme elnevezésű rendezvényt, ahová Márki-Zay Péterék olyan illusztris vendégeket hívtak előadni, mint például Juhász Péter, Havas Henrik vagy éppen Bart István. A résztvevők számáról nem sokat lehet tudni, de a nyilvános felvételek alapján néhány tucat fő tekinthette meg a magyar politika NB II-jének rangadóit – fogalmaz a Drót.hu.

Az ügy érdekessége, hogy Márki-Zay Péter Tóta W. Árpádra hivatkozva meghirdette a „gyűlölet és összefogás” politikáját.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában