Nyíracsád hírei

2013.03.15. 16:49

Szemerkélő esőben ünnepeltek Nyíracsádon

Nyíracsád - Nemcsak a műsor, de bizony az időjárás is idézte a 165 évvel ezelőtti eseményeket az 1848-as márciusi forradalmat ünneplő Nyíracsádon.

Nyíracsád - Nemcsak a műsor, de bizony az időjárás is idézte a 165 évvel ezelőtti eseményeket az 1848-as márciusi forradalmat ünneplő Nyíracsádon.A megemlékezésre március 14-én reggel került sor. Az ünneplők, valamint az általános iskola tanulói szemerkélő esőben érkeztek a művelődési házba, ahol Sándor Edit az intézmény vezetője köszöntötte az ünneplő tömeget. Ezt követően Kiss Józsefné képviselő asszony osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel a hazáról, szabadságról, hitről és a nemzet szeretetéről. Az ünnepi köszöntő után Illés Gabriella tanárnő vezetésével az általános iskola 5. c osztályos tanulói verssel, dallal, jelenetekkel idézték a 165 évvel ezelőtti eseményeket. A műsort követően az ünneplő tömeg a Petőfi térre vonult, ahol a sokéves hagyománynak megfelelően az önkormányzat, az intézmények, a pártok és egyházak, valamint az általános iskola évfolyamainak képviselői a Petőfi-szobornál helyezték el az emlékezés koszorúit.

- HBN - KZE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!