Magyarország–Montenegró

2023.11.02. 09:46

Pénteken kezdődik a jegyárusítás

Pénteken kezdik meg a jegyek árusítását a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésére, amelyet november 17-én vív a Puskás Arénában Montenegró ellen.

MW

Folyamatosan nagy az érdeklődés a magyar válogatott találkozói iránt

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Sipos Jenő MLSZ-szóvivő az M1 aktuális csatornának elmondta, a hazai Eb-selejtezőkre több mint 30 ezer szurkoló már előzetesen, bérlet formájában megváltotta a jegyét.

Hozzátette, első körben a Szurkolói klub tagjai válthatják meg belépőjüket, és csak ezt követően kezdik meg a jegyek nyílt árusítását, azonban az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján várhatóan néhány órán belül el fognak fogyni.

Fontos, hogy az elővásárlás során nem elég a futballkártya megléte, a jegyek megváltásához klubtagnak kell lenni a vásárlónak is, és a további személyeknek is, ha mások számára is vásárol jegyet.

A legolcsóbb jegy ára 5 ezer forint, a Szurkoló Klub tagjai 15 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

Sipos Jenő elárulta, a bolgárok elleni, november 16-i, idegenbeli mérkőzésre még lehet jegyet vásárolni az MLSZ honlapján. Amennyiben Marco Rossi együttese a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, már biztosan kijut a jövő évi németországi Eb-re. 
A G jelű csoportot a magyar válogatott vezeti 14 ponttal a 13 pontos Szerbia és a 8 pontos Montenegró előtt. A litvánok 6, a bolgárok mindössze 2 pontot szereztek a selejtezősorozatban.

Vendégszurkolók nélkül

Az európai szövetség (UEFA) döntése értelmében nem lehetnek vendégszurkolók november 19-én a Magyarország-Montenegró labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen, a Puskás Arénában. 

Az UEFA honlapján megjelent közlés szerint a fegyelmi bizottság rasszista megnyilvánulások miatt tiltotta meg a montenegrói szövetségnek a vendégszektorba érvényes jegyek eladását a budapesti összecsapásra. 

A szövetségnek emellett összesen húszezer eurós büntetést is be kell fizetnie az UEFA kasszájába.

Zártkapu Szerbiának

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése szerint nem lehetnek nézők a magyar érdekeltségű csoportban a Szerbia-Bulgária Eb-selejtezőn. A szerbek azért kapták a zártkapus büntetést, mert az UEFA rasszista megnyilvánulásokat tapasztalt a hazai szurkolók részéről a Montenegró ellen 3-1-re megnyert belgrádi meccsen. A szerbeknek emellett 89 250 eurót is kell fizetniük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában