Hatvan méteres ívelés

2023.10.30. 20:28

Szoboszlai álom gólpasszt adott (videó)

Szoboszlai zseniális, 60 méteres álompasszával van tele az angol sajtó. Január óta először jött Dominiktól gólpassz a klubjában, most rögtön kettő is – írja a Mandiner.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Morgan Gibbs-White, a Nottingham Forest játékosa küzd a labdáért

Forrás: MTI

Fotó: Peter Powell

A Mandiner szerint vasárnap délután újabb nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő Szoboszlai Dominik: a magyar középpályás a Nottingham Forest elleni hazai mérkőzésen zsinórban tizedszer is helyet kapott a Liverpool kezdőcsapatában a Premier League-ben. 

Ezt az alkalmat pedig győztes meccsel és két gólpasszal tette emlékezetessé. Nem mellesleg a találkozó legjobbjának választották. Az angol sajtó nagy terjedelemben áradozik első gólpasszairól az angol bajnokságban, és már előrevetíti a hasonlóan sikeres folytatást.

Szoboszlai lett a meccs embere

Jürgen Klopp a Liverpool német menedzsere érthetően lenyűgözve beszélt magyar játékosa Forest elleni zseniális játékáról.

A fiút öröm nézni, mennyire szeret játszani, és mennyire érett a pályán két gólpasszal. Olyan játékosokra van szükséged, akik értik a játékot, és ő határozottan érti

– mondta a meccs után a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában