Nagyvilág

2018.03.13. 17:12

Videó: Megtörtént a legrosszabb kamionos baleset, a farönkök szinte felnyársalták a vezetőfülkét

Két teherautó rohant egymásba a washingtoni Tacoma mellett húzódó autópályán – számolt be róla <a href="http://www.thenewstribune.com/news/local/article202865699.html" target="_blank">a The News Tribune</a>. A mentésre kiérkező tűzoltók és mentősöket igen csúnya látvány fogadta, a hátulról érkező teherautó ugyanis nem fékezett le időben, így belerohant az előtte lévő teherautóba.

Két teherautó rohant egymásba a washingtoni Tacoma mellett húzódó autópályán – számolt be róla a The News Tribune. A mentésre kiérkező tűzoltók és mentősöket igen csúnya látvány fogadta, a hátulról érkező teherautó ugyanis nem fékezett le időben, így belerohant az előtte lévő teherautóba.

A beszámoló szerint mindkét teherautó rönkfákat szállított, így az első rakománya gyakorlatilag felnyársalta a második teherautó vezetőfülkéjét.

Csodával határos módon azonban a hátulról érkező szerelvény sofőrje sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Az első teherautó sofőrjét ellenben kórházba kellett szállítani, bordatörést szenvedett. Ettől eltekintve neki is óriási szerencséje volt, mert ha a rönköket nem kötik le rendesen, az az ő életét is veszélybe sodorta volna.

Forrás: hvg.hu.


[related-post post_id="3788672"]

[related-post post_id="3306708"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!