Nagyvilág

2016.03.23. 15:03

Videó: Brüsszeli robbantások - Közvetlenül a robbanások után készült drámai felvétel a brüsszeli repülőtéren (18+)

Brüsszel - A belga RTL hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amin a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtér azon része látszik, ahol a két robbanás bekövetkezett.

Brüsszel - A belga RTL hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amin a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtér azon része látszik, ahol a két robbanás bekövetkezett.

A helyi VRT csatorna szerint a terminálban egy fel nem robbant pokolgépet és egy Kalasnyikovot is találta a tűzszerészek. A repülőtéren történt merényletben legalább 14-en vesztették életüket.

Forrás: 444.hu.


[liveticker name="terrortamadasok-bruesszelben-percrol-percre-2016-03-22"]


Robbantás Brüsszelben a Maelbeek metróállomáson


Robbantás Brüsszelben a Zaventem nemzetközi repülőtéren


Brüsszel - Tovább nőtt a kedd reggeli brüsszeli terrortámadások áldozatainak száma: a legfrissebb hírek szerint 34 ember meghalt, több mint kétszázan pedig megsebesültek a belga fővárosban végrehajtott robbantásokban.

Brüsszel - Nagy erejű robbanás rázta meg brüsszeli repülőteret, amely leszakította a váróterem álmennyezetét és megrongálta a vízvezetékeket. A padlót vízzel keveredett vér borította - mondta egy Genfből érkező utas a Zaventem nemzetközi repülőtéren kedden.

Brüsszel - A belga államügyészség közlése szerint terrortámadásokat követtek el kedd reggel Brüsszelben, a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és a Maelbeek metróállomáson történt robbantásoknak a mentést végző hatóságok szerint legalább 21 halálos áldozatuk és 35 sebesültjük van, két magyar állampolgár is megsebesült. Brüsszel tömegközlekedése teljesen megbénult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!