Nagyvilág

2015.08.24. 14:40

Ezek a legfurcsább felsőoktatási szakok

Az intézményeknek mindegy, csak legyen elég hallgató, mert akkor lesz sok pénz. Aztán hogy a kedves hallgató mit kezd a képregénydiplomájával, az senkit sem érdekel.

Az intézményeknek mindegy, csak legyen elég hallgató, mert akkor lesz sok pénz. Aztán hogy a kedves hallgató mit kezd a képregénydiplomájával, az senkit sem érdekel.

1. Vidámpark-mérnök. Ha valaki egész életében hullámvasutakat szeretne tesztelni és úgy gondolja, hogy ez a terület még jó sok embert eltart a következő évtizedekben, akkor nyugodtan jelentkezzen a California State University-re, ott kitanulhatja a szakma minden csínját.

2. Erjesztési tudomány. Ha unod, hogy más sörét kell innod, vagy egyszerűen csak túl drága a boltban, akkor főzz magadnak. Az Appalachian State University mindenre megtanít, ami erjesztés.

3. Komédia. Aki elég viccesnek érzi magát, annak a Humber College-ot ajánljuk Torontóban. Ott nagyon jó pont, ha a vizsgabizottság hangos nevetésben tör ki.

4. Skót duda. Mellékhatása, hogy nagyon lenyomod a környéked ingatlanárait.

5. The Beatles. A Liverpool Hope University-n megtanulhatod, milyen hatása volt a zenekarnak a világra az elmúlt 50 évben. A gond csak az, hogy nem igazán láttunk még olyan álláshirdetést, ahol The Beatles-szakértőt keresnek.

6. Bowling menedzsment és technológia. Irány a Vincennes University, ha éppen egy bowling pályát szeretnél nyitni / üzemeltetni.

7. Citrusok. A Florida Southern College szerint minden mást termeszteni kész időpazarlás.

8. Bébiszitter. Gyerekekre vigyázni nem könnyű feladat, ezért a Sullivan University külön bébiszitter szakot indított.

9. Képregény. Minneapolis-ba kell utaznod, ha életre szeretnéd kelteni saját képregényhősödet.

10. Aukcióvezető. A mindössze 20 kreditből álló szakon bárki profi képesítést szerezhet a kacatok értékesítéséhez.

11. Szörfözés. Angliában tényleg lehet szörfözésből diplomát szerezni és még a víziszonyosok is beiratkozhatnak, ugyanis a tantárgyakat elnézve inkább maradnak az elméleti oldalon. Főleg a tengerpartok tudományáról és az üzleti részről lesz szó.

12. Fegyverkészítő. Amennyi háború sajnos van a világban, elég nagy jövőt jósolunk ennek a szaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!