Nagyvilág

2015.07.27. 08:52

75 méretben kínál ingeket egy startup

A startup cégek jellemzően valamilyen hétköznapi, ám óriási problémát próbálnak megoldani. 4-5 méretbe gyömöszölni a férfiakat? Na, még mit nem!

A startup cégek jellemzően valamilyen hétköznapi, ám óriási problémát próbálnak megoldani. 4-5 méretbe gyömöszölni a férfiakat? Na, még mit nem! A férfiak teste rendkívül változatos, ennek ellenére a ruhagyártók puszta spórolási megfontolásból alig néhány ingméretet kínálnak a hímeknek. A Stantt nevű startup szerint ez elfogadhatatlan! Ők már most 75 méretet kínálnak és ez a szám egyre csak bővül. Ahhoz, hogy mindenkinek megfelelő méretet tudjanak biztosítani, 2000 férfi testét scannelték be.

Kirk Keel és Matt Hornbuckle 2 éve kezdett bele a vállalkozásba úgy, hogy egyiküknek sem volt releváns tapasztalata. Ezt a hiányt azonban hamar leküzdötte az az értés, miszerint igazságtalan lépés a vásárlókat 4-5 méretbe kategorizálni, az emberi test ennél jóval változatosabb.

2013-ban a Kickstarteren indítottak egy kampányt, ami óriási sikert volt, 120,000 dollár gyűlt össze (annak ellenére, hogy ők csak 15,000-et kértek). A finanszírozásnak hála most már a férfiak 95%-nak tudnak tökéletesen inget adni.

Az egyetlen akadály csak annyi lehet, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt a 75 méretből. Az alapítók szerint, ha van otthon egy mérőszalag és egy számítógép, ez sem lehet probléma, kényelmesen rendelhetünk az otthonunkból is. Az ingek ára 88 és 98 dollár között van, vagyis 25-27 ezer forint. Ez nem olcsó, de legalább tökélesen passzol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!