Nagyvilág

2015.04.01. 18:57

Jön az MS-DOS okostelefonokra

Kérdezze csak meg bármelyik 40 feletti informatikus ismerősét arról, hogy szerinte melyik volt a legjobb Microsoft operációs rendszer. Biztos, hogy az MS-DOS-t fogja mondani. Most végre okostelefonokra is elérhető.

Kérdezze csak meg bármelyik 40 feletti informatikus ismerősét arról, hogy szerinte melyik volt a legjobb Microsoft operációs rendszer. Biztos, hogy az MS-DOS-t fogja mondani. Most végre okostelefonokra is elérhető. És ezzel a hírrel idén a Microsoft tőlünk el is nyerte a "legjobb áprilisi tréfa" címet. De lássuk be, van benne realitás. Mostanság úgyis a minimalista stílus a menő. Mégis mi lehetne minimalistább a fekete háttéren fehér betűknél egy-egy klasszikusan villogó kurzornál? Szóval lehet kukába dobni a Windows okostelefont és nyomás rátelepíteni a legegyszerűbb, de cserébe garantáltan fagyásmentes operációs rendszert. Célszerű az Androidos vagy iOS készülékek cseréjét is, azokon is túl sok a felesleges funkció. A cég annyira rákészült az átverésre, hogy külön oldalt és videót is készítettek hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!