Nagyvilág

2015.04.06. 15:42

Edward Snowden: Igen, a kormány láthatta Önt meztelenül

John Oliver Oroszországig utazott azért, hogy interjút készíthessen a világ legismertebb szivárogtatójával, Edward Snowdennel. Kiderült, hogy a kormány már láthatta az Ön nemi szervét!

John Oliver Oroszországig utazott azért, hogy interjút készíthessen a világ legismertebb szivárogtatójával, Edward Snowdennel. Kiderült, hogy a kormány már láthatta az Ön nemi szervét! Nagyon sokan aggódnak azért, hogy az amerikai kormány bárkinek elérheti a privát fotóit, amin olykor nincs az alanyon ruha. Éppen ezért John Oliver pont ezt a kérdést tette fel Edward Snowdennek. Utóbbi egyrészt megnyugtató, másrészt aggasztó dolgokat tárt fel. Tehát: a kormánynak nincs olyan speciális programja, amivel a meztelen fotókat gyűjtenék be a készülékekről vagy fiókokból. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az amerikai kormány ne tudná elérni azokat, pusztán arról van szó, hogy nem gyűjti őket szisztematikusan.

Edward azt is bevallotta, hogy nagyon hiányzik a hazája és a családja, de egyelőre nem tervezi, hogy visszatér, mert nem lenne biztonságban. 2013 júniusa óta él Oroszországban.

A teljes interjút megtekintheti itt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!