Nagyvilág

2014.12.26. 14:10

Ezek a hét legjobb fotói

Talán nem túl meglepő, hogy a heti összeállításunkban többségében karácsonyi fotók vannak, de azért nem szabad elfelejteni, hogy 10 éve volt a nagy tsunami, Törökországban tüntetések voltak, Szíriában pedig még mindig háború van.

Talán nem túl meglepő, hogy a heti összeállításunkban többségében karácsonyi fotók vannak, de azért nem szabad elfelejteni, hogy 10 éve volt a nagy tsunami, Törökországban tüntetések voltak, Szíriában pedig még mindig háború van. Tekintse meg a fotókat a galériában!

Szíria - Meg nem erősített hírek szerint az Iszlám Állam nevű szervezet lelőtt egy katonai gépet, a pilótáját pedig foglyul ejtették.

Az ISIS lelőtt egy katonai gépet

Kínában egy nap sem telhet egy úgy, hogy ne kedveznének valamilyen formában a férfiaknak. Még karácsony napján is bevetették a nehéztüzérséget, bikinis Mikuláslányok szórakoztatták a közönséget.

Fotók: Bikinis Mikuláslányok síeltek Kínában

London, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Hatan haltak meg hétfőn Glasgow belvárosában, ahol egy hulladékgyűjtő teherautó a tömegbe hajtott.

Súlyos baleset Glasgowban halálos áldozatokkal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!