Nagyvilág

2014.11.16. 16:40

Játék számológépre is

November 21-én jelenik meg a Super Smash Bros. Nintendo Wii-re, de most azoknak van jó hírünk, akik beérik az egyszerűbb élményekkel.

November 21-én jelenik meg a Super Smash Bros. Nintendo Wii-re, de most azoknak van jó hírünk, akik beérik az egyszerűbb élményekkel. Kezdjük egy kis időutazással. Általános iskola, felső tagozat, matematika óra, elő a számológépet. Akkoriban valóban csak számolásra lehetett használni a legokosabb gépeket is. Esetleg fejjel lefelé ki tudtuk írni vele, hogy „HELLO” meg azt, hogy „SEHOLSE”.

Egy Hayleia nevű felhasználó úgy döntött, hogy a fent említett játék egy butított változatát számológépekre is leprogramozza. Ezzel diákok millióinak szerez örömet, hiszen csöppet sem feltűnő, ha valaki matekórán a számológépét nyomkodja. Sőt, a tanár még talán meg is fogja dicsérni ezért és mit sem sejt arról, hogy egyébként vad háború folyik az apró kijelzőn. A játék két karaktere egyelőre csak Fox és Falco, viszont a forráskód szabadon elérhető, így azt bárki tovább buherálhatja.

A telepítés a fejlesztő szerint egyszerű, USB-n keresztül megoldható. Az ötlet szuper, várjuk a folytatást!

Így fest a játék működés közben:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!