Nagyvilág

2013.02.07. 15:38

Az airberlin májustól naponta két Budapest-Berlin járatot indít

Berlin, 2013. február 7., csütörtök (MTI) - Az airberlin német légitársaság májustól a napi egy helyett naponta két járatot üzemeltet Budapest és Berlin között - közölte a társaság csütörtökön.

Berlin, 2013. február 7., csütörtök (MTI) - Az airberlin német légitársaság májustól a napi egy helyett naponta két járatot üzemeltet Budapest és Berlin között - közölte a társaság csütörtökön.Az airberlin a Malévval közösen üzemeltett Budapest-Berlin járatok kiesése után naponta közlekedő önálló járatot vett fel a menetrendjébe tavaly februárjában. A társaság elégedett a két fővárost összekötő járattal, ezért a 2013-as nyári menetrendben napi kettőre bővíti a járatok gyakoriságát és összehangolja az indulások idejét - áll a közleményben.

Az airberlin a második legnagyobb német légitársaság. Adózás utáni nyereséget legutóbb 2007-ben ért el. 2011-ben 272 millió euró adózás utáni vesztesége volt. A 2012-es üzleti eredményéről még nem közölt adatokat.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!