Nagyvilág

2012.12.01. 11:33

Íjjal gyilkoltak egy wyomingi főiskolán

Washington, 2012. november 30., péntek (MTI) - Három ember holttestére bukkantak pénteken az Egyesült Államokban, a Wyoming állambeli Casper város főiskolájának területén, illetve annak közelében; sajtójelentések szerint legalább egyikükkel íjjal végeztek.

Washington, 2012. november 30., péntek (MTI) - Három ember holttestére bukkantak pénteken az Egyesült Államokban, a Wyoming állambeli Casper város főiskolájának területén, illetve annak közelében; sajtójelentések szerint legalább egyikükkel íjjal végeztek.A szűkszavú közlésekből egyelőre annyi derült ki, hogy két halottra a főiskola fizikatudományi központjában találtak rá. Az egyikről annyit tudni, hogy egy férfi oktató volt, a másikról pedig csak annyit közöltek, hogy diák. Az áldozatokat péntek reggel 9 óra előtt támadták meg, és legalább az egyik esetében a gyilkos fegyver íj vagy számszeríj volt.

A harmadik személy esetében, akinek holttestét a főiskola területén kívül találták meg, a rendőrség nem közölte a halálozás okát. Körözést a tettes ellen nem adtak ki, ami sajtóértesülések szerint minden jel szerint arra utal, hogy az elkövető maga is a halottak között van. 

A főiskolán, amelynek területét több órára lezárták, felfüggesztették az oktatást.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!