Nagyvilág

2012.08.23. 13:15

Legújabb divat: pucéran házasodni

A nudizmus virágkorát éli napjainkban, olyannyira, hogy minden meztelenséghez kapcsolható praktika villámgyorsan divattá válhat - írja a manna.ro.

A nudizmus virágkorát éli napjainkban, olyannyira, hogy minden meztelenséghez kapcsolható praktika villámgyorsan divattá válhat - írja a manna.ro.A pucér házasságkötés divatját a jamaicai Negrilben található Hedonism nevű üdülőtelep indította el. Száz kanadai és amerikai pár közül választották ki azt a tíz-tíz jelentkező arát és vőlegényt , akik úgy döntöttek, anyaszült meztelenül mondják ki a boldogító igent Jamaica napsütötte partjánál. Végül csak kilenc pár jelent meg a szimultán lagzin. A hotel nyereményként a lány- és legénybúcsú árát, valamint kilenc éjszakát állt teljes ellátással az ifjú házasoknak.

Pucérkodás jó dolog

Kevin Young és Shannon Witherspoon, az ádámkosztümben igent mondó párok egyike közölte, hogy ők már régóta nudisták, a meztelenkedés természetes számukra, ám jelen voltak olyanok is, akik először jelentek meg nyilvánosan pucéran. Őket rendre megdicsérték, mert felsőbb szintre léptek, nagyot fejlődtek a pucérkodás által.

Milly Salas, egy 39 éves anya is részt vett a ceremónián. A nő teljesen el volt szállva az élménytől: "mint egy tündérmese, olyan volt" - nyilatkozta.

A Hedonism II Resort egyébként arról híres, hogy 2003-ban megdöntötték a legnagyobb nudista tömegesküvő rekordját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!