Nagyvilág

2012.05.21. 10:29

Új őrületet terjesztenek a neten az egyetemisták

  Man vs. Jäger, man vs. vodka és hasonló címekkel egy egész sorozat került fel a YouTube-ra, amin azt mutatják be idióta fiatalok, hogyan isszák halálra magunkat.

 

Man vs. Jäger, man vs. vodka és hasonló címekkel egy egész sorozat került fel a YouTube-ra, amin azt mutatják be idióta fiatalok, hogyan isszák halálra magunkat.

Semmiképpen sem biztatásként készül eme iromány, aminek megírását a Swansea Egyetem egyik hallgatója és egy "rivális", arcát nem vállaló tanuló generálták, azzal, hogy videósorozatot indítottak a káros mennyiségű alkoholfogyasztás "reklámozására". A dolog bizonyára jó poénnak indult, egy maszkos fiatal, aki valószínűleg szintén egyetemi hallgató lehet és egy arcát vállaló másik srác, akiről azóta tudott, hogy a Swansea Egyetem hallgatója, nevezett Rhys Dixon mindenféle italból - akár azokat keverve is - bemutatják, hogyan képesek 1-2-3 liternyi szeszes italt lehúzni álltó helyükben, megállás nélkül. Az egyik videón egy egész üveg Jägermeistert öntött össze a maszkos srác 1,5 liter energiaitallal, egy másik videón annyi vodkát iszik meg, amennyibe bele is lehet hallani, míg a Rhys Dixon nevű srác hasonlóra ragadtatta magát egyebek között Whiskeyvel, s ezzel gyakorlatilag egy rivalizálást indítottak el egymás között, ki képes több és durvább mennyiségű italt meginni.

A Facebookon is akad szép számmal követőjük, ahova az arcát vállaló hallgató ki is posztolta, hogy Isten irgalmazzon a májának, mert ő nem fog. A két srác egyébként vírust indítottak el az egyetemisták körében, a Daily Mail brit hírportál beszámolója szerint egyre több követője akad a hülyeségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!