Nagyvilág

2012.05.10. 11:35

Fotó: Pokoli szomszédok

  Egy fiatal srác kocsiját az éjszaka leple alatt a fára rakták a dühös szomszédok.

 

Egy fiatal srác kocsiját az éjszaka leple alatt a fára rakták a dühös szomszédok.

Megelégelték a lengyel Lubczyna falu lakói, hogy egy önjelölt autóversenyző hatalmas hanggal próbálgatja tudományát a település utcáin, ezért úgy döntöttek megleckéztetik a 24 éves Zbigniew Filo-t. A hírek szerint a szomszédok az éjszaka leple alatt egy darut vittek a srác házához és a Ford Escortját felemelték egy közelben álló fűzfa egyik árágra, úgy 6 méter magasságban.. Zbigniew Filo, amikor reggel felfedezte, hogy nem ott "parkol" az autó, ahol ő hagyta, azonnal a rendőrséget hívta, akik intézkedtek is: közölték vele, hogy távolítsa el az autóját.

Különös módon a tettnek nem volt elkövetője, de mindegyik szomszéd tudni véli, hogy mi történt, például azt is, hogy egy darut láttak és hallottak dolgozni annak a háznál az éjjeli órákban "bár ők nem voltak ott, igaz már ideje volt megleckéztetni az őrült módjára vezető fiút". Ennek ellenére a srác megígérte, hogy változtat a vezetési stílusán. "Vettem az üzenetet, bár azt hiszem a szomszédjaim túl messzire mentek" - nyilatkozta Filo egy helyi lapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!