Nagyvilág

2012.04.13. 16:26

XLR8: Ami a lepukkant autókat is Ferrarivá varázsolja

Egy sportkocsit nem mindenki engedhet meg magának. Viszont létezik egy okostelefon applikáció, ami legalább a hangulatát megadja.

Egy sportkocsit nem mindenki engedhet meg magának. Viszont létezik egy okostelefon applikáció, ami legalább a hangulatát megadja.Mindegy, hogy Lada, Ford, Kispolák vagy Mercedes, az XLR8 azzá változtatja, amivé csak szeretné. Az alkalmazás a telefon gyorsulásmérőjét használja és olyan hangot ad ki, amelyet a választott sportautó is tenne azonos sebességnél, gyorsulásnál vagy lassításnál. Még az indítás hangja is pont olyan, mint egy igazi Ferrariban. A tökéletes hangzás érdekében célszerű a telefont az audiorendszerhez csatlakoztatni, de akkor is jó móka, ha ez nem megoldható.

A motorhang tökéletességéről hollywoodi minőségben rögzített effektek gondoskodnak. Az sem gond, ha éppen nincs közelben az autó, az applikáció anélkül is működik, így meg lehet mutatni a haveroknak. Letöltés után csak az autót kell kiválasztani, aztán nagy GÁZ!

Az alkalmazás letölthető Andoidra és iPhonera. Az ingyenes verzió csak a V8-as izomautó hangját tartalmazza, de pénzért letölthető hozzá Nascar, Ford GT40, Ferrari vagy Lamborghini hang is. Jó szórakozást, reméljük senki sem fog unatkozni a hétvégén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!