Nagyvilág

2012.04.04. 15:58

Csodálatos! Ilyen lett volna a Google, a Twitter és az Angry Birds 1980-ban!

8 bites megjelenéssel a Google logója még felismerhető, de nem igazi, a Twitter kék madara egy paca, az Angry Birds pedig... vicces :-)

8 bites megjelenéssel a Google logója még felismerhető, de nem igazi, a Twitter kék madara egy paca, az Angry Birds pedig... vicces :-)Azok a boldog 1980-as évek! Eljött a számítógépes világ hajnala, majd végigsöpört a technológiai forradalom és bár a mai fiataloknak ez csupán történelem, legtöbbünk még használta a Commodore gépeket, amik először nyittak ki számunkra egy új világot. Azoknak az időknek az emlékére mosolyt csal az ember arcára, de a technikai része... nos, hagyjuk is.

A squirrel-monkey.com úgy gondolta visszahozza kicsit ezt az időt, vicces formában. Figyelmen kívül hagyta a ma technikáját, hogy megmutassa milyen lett volna a 80-as években a Google, a Twitter és a népszerű játék az Angry Birds.

A Google-logó felismerhető, a Twitter madara egy kék paca lett, az Angry Birds pedig. Hol itt a madár? Íme a 8 bites megjelenésű őskori változata a népszerű alkalmazásoknak!

- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!