Nagyvilág

2012.02.27. 17:03

Bizarr! Újság a kedvenc étele

A terhesség bizony felborítja a hormonokat, a 35 évesen várandós Ann Curan például a helyi napilapra kíván rá.

A terhesség bizony felborítja a hormonokat, a 35 évesen várandós Ann Curan például a helyi napilapra kíván rá.  

A Dundeeban, Skóciában élő hölgy különös ízléssel rendelkezik, előszeretettel fogyasztja ugyanis a helyi napilap, a Dundee Evening Telegraph oldalait. – Ez az egyetlen újság a tökéletes ízzel – nyilatkozta az Sunda Sun nevű újságnak. Ann azt is elárulta, a lapszéli fehér részek különösen finomak: – Akár a bingóteremben ülve is képes vagyok nekilátni csemegézni. Ilyenkor mindenki megdöbbenve nézi, vajon mit csinálhat ez a nő? A lapok oldalát – a fehér részt – egy zacskóban gyűjtöm, így néha bevásárlás közben is előveszem, hogy falatozzak. Azok a kedvenceim – mondja.

 

Miss Curan a készleteire is kínosan ügyel, a hétvégére mindig félretesz az aktuális heti megjelenésekből. – A barátaim is besegítenek az újság beszerzésében, tudják, hogy imádom. Ha egy csomó összetépett újságfoszlányt elém raknak, akár becsukott szemmel is megmondom melyik az Evening Telegraph.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!