Nagyvilág

2011.10.25. 12:32

Helikopterrel mennek esküdni a romák

Cigányvajda fia nősült, de nem akárhogyan: a csicsás hintó, vagy a limuzin már túl hétköznapi lett volna, hogy azzal menjenek 100 métert a templomig.

Cigányvajda fia nősült, de nem akárhogyan: a csicsás hintó, vagy a limuzin már túl hétköznapi lett volna, hogy azzal menjenek 100 métert a templomig.

 

A romániai Prahova megye Mizil nevű városának cigányvajdája és családja új módit vezetett be. A vagyonukat megmutatni akaró vházasulandók eddig díszes hintóval, vagy limuzinnal villantottak, de ennek vége: már a helikopter a trendi. Legalábbis a mizili cigányvajda fiának esküvője óta... Robert, a vőlegény és menyasszonya a násznagyokkal együtt ültek a helikopterbe és így tették meg a néhány száz méteres utat a lányos háztól a templomig. A helikopter leszállását a násznép többi része nem értékelte ennyire, ugyanis ünneplő ruháik megteltek porral, valamint a helikopter forgószárnyai által összegyűjtött szeméttel. Az esküvőn részt vett egy rendőrosztag is, sikertelenül próbálták meg a forgalom számára szabaddá tenni a násznép által elállt utat.

Egy román hírportál kiderítette: a Robinson 44 típusú gép egy ploiesti légi taxitársaság gépe, amit egy órára 500 euro+áfáért lehet kibérelni.

A helikopteres esküvőzésről készült videót a Youtube videómegosztóra is feltették:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!