Nagyvilág

2011.07.09. 19:19

Perverzektől mentette meg lányát az anya

Egy perverz férfiakból álló banda karmai közül mentette meg 13 éves kamasz lányát egy anyuka.

Egy perverz férfiakból álló banda karmai közül mentette meg 13 éves kamasz lányát egy anyuka.Jessica, akit az ő biztonsága kedvéért hívunk így, állítása szerint lánya komoly veszélyben volt, azonban az anya a drogoktól, prostitúciótól és talán a haláltól is megmentette csemetéjét. Elmondása szerint 13 éves lányát egy 25 éves férfi kényszerítette szexre autójában, majd közvetlenül ezután 9 (!) másik pakisztáni és bangladesi férfinak is bemutatta a lányt, akik sorra szexeltek lányával.

A Lancashireben, Angliában élő Lucyt – hívjuk így a lányt – két évig folyamatosan alkohollal és kokainnal tömtek, majd arra kényszerítették, hogy nyilvános helyen (benzinkutakon és templomokban) szexeljen velük. A 41 éves anyuka azért fordult a nyilvánossághoz, mert tudja, nem ő az egyetlen a brit szigeten, aki hasonló cipőben jár.

A Sun-nak így nyilatkozott: – Mindenkinek azt tanácsolom, hogy fogadja el, ha segítségre van szüksége. Az embereknek ismerniük kell a kockázatot. Nem szeretünk ilyen dolgokba belegondolni, de ha egy tinédzser kerül ilyen szituációba, nem képes egyedül kiszakadni belőle – mondja. Lánya rémálomba illő két éve 2007-ben kezdődött, rögtön azután, hogy édesanyja elvált apjától és a lánnyal új életet kezdtek.

Lucy mindig közel állt anyjához, de a környezetváltozás, az új iskola és a számára ismeretlen körnék elszigetelte tőle. Kezdetben órákat töltött telefonon, az akkor még kedvesen viselkedő, későbbi megrontóival. – Nem tudtam kivel beszél, vagy sms-ezik órákat a telefonján és egyre nehezebb volt fegyelmeznem is őt – emlékszik vissza anyja.

Az elkövetkező hat hónapban, az akkor csupán 13 éves Lucy viselkedése szinte teljesen megváltozott, komolyan a perverz banda befolyása alá került. Rendszeresen kimaradozott és különböző hazugságokkal próbálta elterelni anyja figyelmét, aki nem egyszer kénytelen volt félelmében a rendőrséghez fordulni, hogy keressék meg elcsatangolt lányát.

Majd bekövetkezett minden szülő rémálma. Jessica el kezdett nyomozni lánya hollétét illetően és bepillantott szobájába, amíg ő nem volt otthon. Legnagyobb meglepetésére a falon a perverz férfiak által odafirkált durva graffitiket talált, amik kiskorú lányát ábrázolják különböző szexuális aktusok közepette. – Egyszerűen sokkot kaptam. Nem akartam elhinni, hogy az én lányom ilyeneket művel. Volt néhány név is a falra írva – meséli Jessica.

A 18 és 30 év közötti ázsiai férfiakból álló banda nem volt ismeretlen Jessica számára, gyakran látta őket a környező utcákon. Bár volt köztük házas is, így eszébe sem jutott volna hasonlót feltételezni róluk. – Megkerestem őket és kértem, hogy hagyják békén a lányomat. Iszonyatosan kalapált a szívem. El kezdtek kiabálni velem, majd hirtelen megjelent Lucy és közénk állt. Kinevettek – idézi fel Jessica.

Ettől a perctől kezdve azonban Jessica kőkemény szabályokat állított fel otthon. Próbálta vasfegyelemmel otthon tartani Lucyt, de a lány lógott az iskolából és kiszökött otthonról is, hogy a perverzekkel bandázzon. Jessica nem egyszer kérte a rendőrök segítségét, hogy hozzák haza lányát, majd miután lánya szobájának falán található rajzokról is beszámolt a rendőröknek, a zsaruk rákapcsoltak.

Lucy is rápakolt egy lapáttal, 48 órára eltűnt, majd mikor hazatért, kócosan, mocskosan, alig ismert rá saját anyja. A rendőrség lefoglalta Lucy telefonját, ami hemzsegett a durvábbnál durvább SMS-ektől, de a lány nem volt hajlandó tanúskodni, így megrontóit nem tartóztathatták le. Szerncsére azonban találtak kibúvót, figyelmeztették a gyanúsítottakat, hogy ha a lány közelébe mennek, azonnal letartóztatják őket.

A lány anyját azonban innentől kezdő durva atrocitások érték, autóját festékkel öntötték le, kerekeit kidurrantották, ez azonban segített felnyitni Lucy szemét és meglátni barátai igazi arcát. A család és a rendőrség segítségével a 15 éves lány lassan kezdte belátni helyzetét és megnyílt. Elárulta, hogy alkoholt és drogot adtak neki és megértette, hogy kihasználták.

Két évvel az ügy lezárása után, a 17 éves Lucy így mesél: – Szerencsés vagyok, hogy megúsztam. Különlegesnek éreztem magam és izgalmasnak tartottam a dolgot, mert idősebbek voltak és volt kocsijuk is. Az elején négyen voltak, de később több barátjuk csatlakozott. Egymástól tudták meg a számomat és akinek nem volt kocsija, azzal a szabadban csináltuk. Benzinkút mögött, vagy templomban. Jóképű pakisztáni és bangladesi férfiak voltak. Gyakran leitattak és amikor a rendőrség belekeveredett ebbe az egészbe teljesen megőrültem, hogy nem engedik azt csinálni, amit szeretnék.

Lucy és édesanyja most a rendőrségen segít hasonló cipőben járó családokon, mert sajnos akad még pár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!