Nagyvilág

2011.06.22. 17:07

Versace a tömegdivatban

<p>London&nbsp; (MTI) - Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli és Jimmiy Choo nyomdokaiba lépve a Versace divatház is kollekciót tervez a H&amp;M tömegmárkának.</p>

Donatella Versace már ízelítőt is adott a milánói férfidivat hetén abból, hogy hamarosan milyen ruhák kerülnek a népszerű üzletlánc polcaira: a divattervező már a kollekció egyik darabját viselte a Versace divatbemutatóján.

    A divatház örökségéből merít a tömegmárka vonalához, előtérbe kerülnek a bőrruhák, a harsány minták és az élénk színek, amelyek azonnal felismerhetővé tették a Versace-darabokat az 1990-es évek elején, amikor fénykorát élte a ház - írta meg a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása (www.telegraph.co.uk).

    Az olasz divatháznak most sincs oka panaszra, kiegészítőit a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatból ismert January Jones reklámozza, Lady Gaga - akit a Forbes magazin nemrég a világ legbefolyásosabb hírességének nevezett - beleegyezett abba, hogy az elkövetkező két hónapban csak régi Versace-darabokat hord majd, mert így akarja megismertetni a fiatalokkal a luxusmárkát - jegyezte meg a lap.

    A H&M november 17-től árusítja a Versace-vonalat, amely a világszerte jelenlévő hálózat háromszáz üzletében és az interneten lesz kapható. Az olasz divatház tavaszi kollekciót is tervez a hálózatnak, ennek darabjait 2012. január 19-én kezdik árusítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!