Nagyvilág

2011.06.03. 20:53

Megmentett betege gyilkolta meg orvosát

<p>A floridai rendőrség közleménye szerint saját orvosára támadt az a beteg, akinek előzőleg megmentette az életét. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy vajon mi vezérelte az 53 éves Nelson Flecha kitörését a Florida Kórház főépületének garázsában.</p>

Az eddigi információk szerint Flecha már egy ideje várta volt orvosát a Floridai kórház garázsában. Miután találkoztak, rövid beszélgetés után a volt beteg fegyvert rántott és több lövéssel megölte orvosát. Ezt követően elindult a parkolóház egy másik szintjére, ahol maga ellen fordította fegyverét és saját magával is végzett.

A meggyilkolt Dr Dmitriy Nikitin kollégái a rendőrségnek elmondták, hogy egy évvel ezelőtt esett át páciense egy sikeres máj-és veseátültetésen, amivel megmentette a beteg életét. Az orosz származású orvos munkatársai és a rendőrség sem érti, hogy vajon mi volt az indítéka Nelsonnak.

Feltételezik, hogy a páciens azt hitte, hogy műtéte nem sikerült, ezért bosszút állt. Az ámokfutó szomszédai azt mondták, hogy a férfit mindig is zárkózott, boldogtalan embernek ismerték annak ellenére, hogy ezzel a műtéttel egy újabb lehetőséget kapott az élettől.

Dr. Nyikityin feleségét és négy gyermekét hagyta maga után.

-MON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!