Nagyvilág

2011.06.16. 13:53

Egy milliomos tragédiája: luxusból a fészerbe

<p>A jól megszokott luxusból csöppent testvére kerti fészerébe a pár hónapja még milliomos nő.</p>

 Egy éve még jól tejelő üzletet vezetett és luxus körülmények között tengette mindennapjait Anyta Crossley, majd jött a krach és a mesés vagyon, a luxuslakás és a vastag bankszámla is elúszott. A teljesen tönkrement nő most testvére kerti fészerében él, állítása szerint mindezt az Angliát is sújtó válságnak köszönheti.

Anyta most két fiával és két kutyájával kénytelen meghúzni magát: – Egy hétszobás házban éltem, most pedig ebben a pajtában. Egy nagyon jól menő edzőtermet üzemeltettem, egy Hummer-em volt, telkeim és farmom. Papíron milliomos voltam. 17 éves korom óta kőkeményen dolgoztam és most mindenem oda lett – meséli 45 éves nő, aki szerint bankárai tudtak volna segíteni rajta, ha akarnak.

A vagyonát vesztő Crossley már az ombudsmant is megkereste, a Leedsi Önkormányzat szóvivője pedig így fogalmazott: – Miután megvizsgáltuk a hölgy személyes körülményeit, felajánlottunk neki, két (18 és 20 éves) gyermekének és két kutyájának egy önálló, ideiglenes szállást. Remélhetőleg ez az ideiglenes megoldás segít egy időre megoldani Miss Crossley szállásproblémáit és közösen ki tudunk dolgozni egy hosszabb távú stratégiát.

Anyta Crossley első lakáshoz jutási kérelmét korábban elutasította az önkormányzat, második nekifutásra azonban segítőkészebb szervekbe botlott. A királyból lett koldus tehát hamarosan elhagyhatja kegyelemszállását és el kezdhet dolgozni életének újjáépítésén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!