Nagyvilág

2011.06.09. 08:25

Bazi Nagy Cigány Szülinap

<p>A Bazi Nagy Cigány Lagzi című műsor mintájára szervezte szülinapi buliját a 13 éves Mia Jackson.</p>

A Manchesterben élő, 13 éves Mia Jackson nem egy szokványos Barbie zsúrt akart szülinapjára, szülei pedig minden kívánságát teljesítették. Lovaskocsin érkezett saját bulijára az ünnepelt, aki a saját maga által tervezett ruhát viselte.

Még a születésnapi tortája is egy rikítóan öltözött cigány babát formázott, amit a Mosseley-i kultúrházban vágtak fel a 100 vendégnek. Mia szülei Vicky (35) és Paul (35) mindenben segítették lányukat, hogy az ünnepség ugyanolyan legyen, mint az angol Channel 4-on futó valóságshow, a Bazi Nagy Cigány Lagzi.

A Bazi Nagy Cigány Lagzi rabja a kislány

Az ünnepelt teljesen a show rabja, az összes részt látta, bár a pikánsabb jelenetek (merthogy akad bőven belőlük a műsorban) nem érdeklik, pusztán a ruhák, körmök és frizurák miatt nézi. - Szerintem nagyszerű a műsor és gondoltam jó ötlet lenne az ott látottak alapján megrendezni a szülinapomat – mondta Mia.

 Míg Mia osztálytársai és barátai legfeljebb úszkálnak vagy koriznak szabadidejükben, őt szinte le se lehet vakarni a képernyőről, ha kedvenc műsora, a Bazi Nagy Cigány Lagzi megy. - Mindenki nagyon jól érezte magát és szeretném majd megismételni mindezt ha idősebb leszek, nagyobb ruhákkal, nagyobb felhajtással.

Édesanyja, Vicky jobban örült volna egy mezei Hamupipőke, vagy valami hercegnős bulinak, de lánya annyira ragaszkodott a Bazi Nagy Cigány Lagzihoz, hogy nem volt mit tenni. - A legnagyobb meglepetés talán a lovaskocsi volt, mert végig azt hitte, hogy egy limuzinnal fog megérkezni és nem értette miért nem hozhatja pár barátját. Igyekeztünk azzal nyugtatgatni, hogy ez a különleges limo, ami csak a szülinapost illeti meg – nyilatkozta édesanyja.

A születésnapot nem csak azért szervezték úgy, mint a Bazi Nagy Cigány Lagzi, mert Mia minden álma ez volt, hanem mert a kishölgynek köszönetet is akartak mondani. Testvére ugyanis autista és Mia rengeteg időt tölt vele, segíti mindenben. - Egyszerűen fantasztikus testvér és csodálatos kislány, nem is tudom mi lenne velem nélkü

le – hatódott meg édesanyja.

- MON -

Egy képkocka az igazi Bazi Nagy Cigány Lagziból

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!